Δίκτυο Franchise Mini Sports Club

Το Mini Sports Club εκπροσωπεί μια νέα και πρωτότυπη επιχειρηματική πρόταση στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας και εκγύμνασης, δημιουργώντας ένα μοναδικό concept που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των παιδιών σε επίπεδο ψυχοκινητικών και σωματικών ικανοτήτων.

Το concept του Mini Sports Club συνθέτει μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση στην αγορά των παιδικών πολυχώρων μέσα από τους ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις για προγράμματα εκγύμνασης και ψυχαγωγίας.

Αξιοποιώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών του, το Μini Sports Club είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εκγύμνασης και ψυχαγωγίας σε παιδιά 10μηνών έως 9 ετών. Δεδομένης της έλλειψης δημόσιων αλλά και ιδιωτικών υποδομών για αυτές τις ηλικίες τέτοιοι χώροι αγκαλιάζονται από τον κοινωνικό ιστό και βάζουν τις προϋποθέσεις για την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από σωστά οργανωμένες δραστηριότητες.

Με βάση και την συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών του από την μέχρι σήμερα δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο της προσχολικής αγωγής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, προτεραιότητα του Mini Sports Club είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου franchise σε πανελλαδική κλίμακα που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παιδικής ψυχαγωγίας και εκγύμνασης μέσα από ένα συγκροτημένο concept που βασίζεται σε ξεκάθαρη στρατηγική, τυποποίηση και έλεγχο.

Back to Top Image

MINI SPORTS CLUB

Χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά και βρέφη.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά
17:30μμ-21:30μμ &
Σάββατο - Κυριακή από
11:00πμ -14:00μμ και
17:30μμ - 21:30μμ

Copyright © 2022 Mini Sports Club. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.